Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Smart – Paleis 7 – Topless

Na enkele jaren van afwezigheid went België nog steeds aan de hernieuwde aanwezigheid van de Smart Forfour. Daarnaast hebben we nog de even nieuwe Smart ForTwo. Daar kan je in Brussel een aantrekkelijke nieuwe variant van ontdekken.

Met een gamma dat tot twee modellen beperkt is, struikel je niet over de nieuwigheden bij Smart. Toch zal de cabrioversie van de ForTwo vast de aandacht kunnen trekken.

Je zal snel zien dat deze Smart ForTwo cabrio op dezelfde manier is ontwikkeld als de vorige generatie. De vorm van de ForTwo blijft overwegend behouden, maar het dak en een groot deel van de achterzijde zijn vervangen door een stoffen doek. Die kan elektrisch zakken, tot net boven de koffer.

Wie meer cabrio wil, kan nog manueel de stijlen boven het raam verwijderen. Die kan je dan in de kofferdeur opbergen op een speciaal doorvoor voorziene plek.

De Smart ForTwo cabrio neemt dezelfde verbeteringen over die we al in de nieuwe ForTwo konden ontdekken. Dit wordt dus zonder twijfel de vlotst parkeerbare cabrio in de stad en op de parking van de supermarkt. Veruit.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer