Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Skoda – Paleis 11 – Ter herinnering

Helaas, op de stand van het Tsjechische merk staat geen enkele nieuwigheid. Behalve wanneer u een rallyfan bent.

Bij Skoda is het dit jaar vooral de gelegenheid om nogmaals kennis te maken met een gamma dat nu al even op onze wegen te zien is. Een populair gamma, waar Skoda zich alleen maar mee in de handen kan wrijven. Het is maar een detail, maar voor de Superb en Superb Combi in hun huidige vorm is dit het eerste bezoek aan de Heizel.

Skoda laat ook de nieuwe Fabia R5 zien, de jongste generatie van het rallymonster waarmee Freddy Loix - aka Fast Freddy - in 2015 zijn derde opeenvolgende landstitel in het rallyrijden behaalde.

Nu we toch bezig zijn met het opfrissen van herinneringen, het loont ook zeker de moeite om naar Paleis 2 te lopen. Daar staan voor het eerst enkele youngtimers in een expo. Daarbij staat ook het heerlijke buitenbeentje van Skoda, de Felicia Fun Pick-Up. Die zal zeker herinneringen losweken bij sommigen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer