Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Seat op Salon 2012 – In virtuele realiteit

Geen Mii – de Spaanse versie van de VW Up - op de stand van Seat. Diens wereldpremière is voorzien voor Genève in maart. Maar toch zal de Mii wel aanwezig zijn in Brussel.

Op de echte wereldpremière blijft het nog wachten tot maart – ook al hebben de eerste testritten al plaatsgevonden – en dus maakt de Mii niet in levende lijve zijn opwachting in Brussel. Maar de Belgische importeur heeft toch een oplossing uit zijn mouw geschud. Dankzij de iPads die op de stand beschikbaar zijn, of via uw eigen iPhone, kan u toch de auto volledig ontdekken, op het internet dan wel. Je kan er zelfs naast gaan staan en ermee op de foto gaan. Een sympathiek idee dat wel moet aanslaan bij een jong publiek, toch de doelgroep van Seat.

Een andere attractie op de stand wordt ongetwijfeld de IBx concept car, een compacte SUV die mogelijk in de planning zit bij Seat. Al is er voorlopig nog geen echte beslissing genomen.

Daarnaast is het Salon ook nog eens een kans voor de Exeo om uit de schaduw te treden. Nu de premies verdwenen zijn en flink wat mensen meer zullen moeten betalen voor hun premium merk, kan de Exeo zich wel eens als een interessant alternatief tonen. We willen er nog eens aan herinneren dat de Exeo de vorige Audi A4 is, maar dan met een interessanter prijskaartje. De afwerking staat op het niveau dat we van Audi gewend waren.

Klik hier voor alle nieuws over het merk Seat

Klik hier en zoek uw occasie Seat tussen de duizenden tweedehands auto’s.

Klik hier voor een overzicht van Seat, en een selectie van tweedehandse Seat’s.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer