Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Seat op het Salon van Brussel – Paleis 11 – Alles op de Leon ST

Seat, normaal de preker van de passie, lijkt in Brussel vooral de kaart van de rede te trekken. Maar de Leon ST heeft daar dan ook de juiste argumenten voor.

Voor de Seat Leon ST is het zijn eerste bezoek aan ons land. Hij speelt voor Seat een belangrijke rol, want zonder de Exeo is hij de meest prestigieuze van het gamma.

Met een kofferruimte van 587 liter zal de Leon ST indruk maken. Met de achterbank neer beschik je over 1.470 liter. Toch bleef hij licht in de constructie, waardoor hij met interessante verbruiks- en CO2-waarden uitpakt.

Seat laat ook de nieuwe 1.6 TDI Ecomotive debuteren in de Leon. Die staat aangegeven met een gemiddeld verbruik van 3,3 l/100 km en een CO2-uitstoot van 87 gr/km. Hij is nu in de vijfdeurs te verkrijgen, en vanaf dit najaar ook in de ST. De motor won overigens 5 pk, en haalt nu 110 pk.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer