Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Salon van Brussel 2015: SsangYong - Paleis 6 – Net geen Tivoli

SsangYong, de Koreaanse constructeur die gespecialiseerd is in SUV’s en crossovers, bestendigt zijn succes door 2014 af te sluiten met een paar duizend Belgische verkopen. Ruimschoots meer dan verwacht.

Het ziet ernaar uit dat SsanYong zijn groei in 2015 zal aanhouden dankzij de Tivoli, een nieuwe crossover die net wereldkundig is gemaakt. Jammer genoeg zal de compacte SUV nog niet te zien zijn in Brussel, althans niet in definitieve vorm. De Concept X100, de laatste incarnatie van de ontwerpstudie die aan het definitieve artikel voorafgaat, zal wel van de partij zijn.

Concept X100

Gelukkig geeft de X100 al veel prijs over de Tivoli die komend jaar in de concessies landt. De eerste tekenen zijn dan ook veelbelovend: een geslaagde look met compacte dimensies en zowel diesel- als benzinekracht. Conform de tijdsgeest gaat het daarbij om gedownsizede viercilinders van 1.600 cc. Combineer dat met gegarandeerd competitieve tarieven, en niets lijkt de opmars van SsangYong in België nog in de weg te staan.

Bezoekers zullen de recent geüpdatete Korando natuurlijk ook in detail kunnen ontdekken op de stand in Paleis 6.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer