Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Salon van Brussel 2015: Smart - Paleis 5 – Voor koppels én gezinnen

Bij Smart draait alles om de nieuwe ForTwo en ForFour, ook al is het uitgaande model nog niet helemaal afgeschreven. Getuige daarvan de elektrische ForTwo mét eBike.

Vergeet de Body Mass Index. Bij Smart draait alles om de Body Space Index oftewel de benuttingsgraad van de interieurruimte. De nieuwe ForTwo is immers niet gegroeid ten opzichte van de vorige - dat zou nefast zijn voor zijn stadskwaliteiten - maar biedt wel meer binnenruimte. De kersverse ForFour onderscheidt zich dan weer van zijn voorganger door zijn motor voortaan achterin te plaatsen, net als zijn kleine broer. Ook nieuw is de optie voor een manuele vijfbak, terwijl de slome transmissie op beide modellen vervangen is door een moderne automaat met dubbele koppeling.

ForTwo Electric & eBike

Pendant quelques temps encore, la Smart ForTwo électrique conservera "l'ancienne" forme. Mais pas vraiment de quoi s'offusquer, sachant que la voiture continue la récolte de trophées et qu'elle a été, l'an dernier encore, élue "Microcar de l'Année". Associée au vélo à assistance électrique eBike, le tout forme une combinaison Zéro Emissions très convaincante en milieu urbain. A essayer sur l'Eco Test Trac de la Febiac dans le Palais 2.

Wie zijn ForTwo tot slot helemaal naar zijn hand wil zetten, kan terecht bij huistuner Brabus voor het ‘tailor made’-pakket; een personaliseringsdienst die vroeger alleen op dure Mercedessen beschikbaar was.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

k4-gallery-5door-gt-line-04

Kia K4 5DR is volgende generatie Ceed

Autonieuws
Mercedes-G-Klasse-Facelift-2024 01

Nieuw: Mercedes G-Klasse facelift (2024)

Autonieuws
suzuki vitara facelift 2024 1

Suzuki Vitara facelift: stoerder en veiliger dan ooit! (2024)

Autonieuws
Ontdek meer