Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Salon van Brussel 2015: Land Rover – Paleis 6 – Do the Disco!

Land Rover is in Brussel aanwezig met zijn drie families, Defender, Range en Discovery, waarvan de jongste telg, de nieuwe Discovery Sport, mikt op veelzijdigheid.

Land Rover is in Brussel aanwezig met zijn drie families, Defender, Range en Discovery, waarvan de jongste telg, de nieuwe Discovery Sport, mikt op veelzijdigheid.

Land Rover koppelt als geen andere constructeur traditie aan innovatie. Met de Evoque werd het typische merk-DNA met een verrassend maar geslaagd sausje overgoten, en nu treedt ook de Discovery–familie enthousiast de 21ste eeuw binnen. Met een tegelijk modern en wat gewaagd design claimt de nieuwe Discovery Sport, die op de Heizel zijn Belgisch debuut maakt, de titel van “meest polyvalente compacte premium SUV ter wereld”. Dit wordt gerechtvaardigd doordat hij zowel op als naast het asfalt voor niets terugdeinst, en tegelijk ook een handige familiewagen is. De Discovery Sport gaat prat op een zeer intelligent gebruik van de beschikbare ruimte met tot 7 zitplaatsen, een start/stop-systeem van de jongste generatie en veiligheid op topniveau met een autonome noodremfunctie en een voetgangersairbag.

Het Salon van Brussel biedt eveneens de gelegenheid om kennis te maken met de Range Rover Evoque ‘Inspired by Britain’ met zijn talrijke Union Jack accenten, of de Defender Autobiography. Daarnaast brengt het Britse merk nog een selectie uit het gamma van de Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Evoque en  Discovery.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer