Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Rolls-Royce Project Cullinan – Rolls start tests met eerste SUV

Het nobelste der Britse merken laat hier een beeld zien van zijn - nog gecamoufleerde - SUV. Die begint aan de laatste stap in zijn ontwikkeling.

Het is zover, de SUV van Rolls-Royce is klaar om zijn eerste stapjes buiten te zetten. Het prestigemerk bevestigt zo dat de auto die misschien de naam Cullinan krijgt, begonnen is aan het testwerk op wegen in de vrije natuur. Die tests zoeken zoals gebruikelijk extreme omstandigheden op, zo zal de auto een deel van zijn tijd doorbrengen in de vrieskou rond de Poolcirkel om later in het Midden-Oosten te kreunen onder een loden zon.

"Basically there"

Het meest interessante deeltje komt van de woordvoerder van Rolls-Royce die zegt dat het design ‘basically there’ is. Met andere woorden: wat u op deze foto kan ontwaren, wordt ook het eindresultaat. Minus de camouflagetape natuurlijk. Daarmee is duidelijk dat de SUV van Rolls-Royce imposant zal zijn - tot zover geen verrassingen - en dat hij aansluit bij de designtaal van het merk. De timing lijkt gerespecteerd om een commerciële lancering in 2018 mogelijk te maken.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer