Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Range Rover Evoque cabrio Concept – Een gek idee

Na de Defender concept, ook te zien op het Autosalon van Brussel, gaat Land Rover nog een stap verder. In Genève probeert het 4x4 merk te weten te komen of er interesse bestaat in een cabrioversie van de Evoque.

De Evoque scoort momenteel bijzonder goed in de groeilanden, waarbij Rusland. Maar de directie van het merk probeert de markt verder af te tasten, en heeft nu dit nieuwe idee om te onderzoeken of er tot nog toe onontgonnen publiek is voor de Evoque.

Die kunnen we sowieso al hip noemen, maar dit is toch nog iets anders. En dit, dat is een concept van een 4x4 cabrio. Niet de eerste, want vergeet niet dat de Willy’s Jeep ook geen dak had. Maar tegenwoordig vind je er, op de Jeep Wrangler na, nauwelijks nog één.

De Range Rover Evoque coupé dient als basis voor de concept, die in Genève debuteert. Hij beschikt over een stoffen vouwdak, en een veiligheidssysteem dat de inzittenden beschermt bij een koprol. Door de keuze voor een vouwdak blijft nog een beetje kofferruimte over.

Land Rover belooft dat het menens is met de Evoque cabrio, moest blijken dat het publiek laaiend reageert op het voorstel. Eerste afspraak, volgende week in Genève.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer