Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Opel op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 5 – Opel schrijf je met een X

Bij Opel zuigt de SUV quasi alle aandacht naar zich. De X-familie bestaat nu uit drie leden, drie compacte SUV’s dus.

Probeer het nog maar te volgen. Opel heeft de Mokka X, een klassieke compacte SUV. Dan is er de Crossland X, zeg maar een de spitse stad-SUV. En tot slot hebben we nog de jongste telg, de Grandland X: wat stijlvoller en wat meer op het gezinsleven toegespitst. Je kan niet zeggen dat je bij Opel niet genoeg keuze krijgt… tenzij je vierwielaandrijving wil bij die SUV’s.

Insignia

Daarnaast heeft Opel nog zijn uitgebreide Insignia-familie in de verf te zetten, met niet alleen de Insignia Country Tourer – wel met vierwielaandrijving – maar ook de Insignia GSi op de stand. Diens 2.0 turbodiesel bruist met 210 pk en 480 Nm, de 2.0 turbobenzine piekt zelfs bij 260 pk.

Vivaro

Grote gezinnen verwijst Opel graag door naar zijn vernieuwde Vivaro, als Combi+ kan die tot 9 inzittenden aan. Wie wat meer luxe wil, kiest voor de Tourer waarvan de stoelen kunnen roteren om een salon te vormen. De Vivaro Life Concept is dan weer weggelegd voor de kampeervakanties.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer