Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Nissan op het Salon van Brussel 2017 – Paleis 7 – Belgische première met Micra

De kleine stadswagen van Nissan is alweer aan zijn vijfde generatie toe. En dat levert de Micra een glansrol op de Heizel op, samen met de nieuwe versies van de Navara en de GT-R.

De kleine Micra is een sterkhouder in het gamma van het Japanse merk die de tand des tijds moeiteloos doorstaat. De nieuwe generatie, die in Brussel zijn Belgische première beleeft, zorgt wel voor een verrassing met een geheel nieuwe look. De bolle vormen maken plaats voor strakkere en modernere lijnen die ook nauwer aansluiten bij de andere modellen van het gamma. Meteen kreeg ook de uitrusting een update met de laatste snufjes op vlak van infotainment en rijveiligheid.

Een tweede primeur levert de Navara modeljaar 2017, die onmiddellijk te herkennen is aan zijn hertekende neuspartij in de stijl van de crossovers van het merk. De pick-up is verkrijgbaar in twee koetswerkvarianten (King Cab en Double Cab) en wordt aangedreven door de betrouwbare 2.3 liter biturbodiesel. Daarmee is de Navara zowel geschikt als vrijetijdsvoertuig of onverslijtbaar werkpaard voor de professionals.

+ 20 pk

De 2017-versie van de GT-R zal wellicht de meeste toeschouwers lokken, want deze auto blijft een referentie onder de supersportwagens. Hij kreeg een licht hertekende neuspartij, en kleine aanpassingen her en der en 20 pk extra voor de 3,8 liter V6-biturbo moeten de GT-R nog scherper dan voorheen maken.

Verder toont Nissan zowat zijn hele gamma, met als andere blikvangers de update van de X-Trail met een nieuwe 2 liter-diesel, de vernieuwde NV300 en de Leaf Black Edition.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer