Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Mini Citysurfer Concept – Nog hipper door de stad

De Mini heeft al een hip imago, maar met dit accessoire zou het nog cooler worden. De Citysurfer is een elektrische step, die in de koffer van de Mini wegvouwt. Een extra stap in de oplossing van uw mobiliteitsprobleem?

Wie wil er nu nog een vouwfiets in de koffer, lijken ze bij Mini te denken. Het merk heeft een concept ontwikkeld - helaas dus nog geen productiemodel - van een elektrisch aangedreven step.

25 km/u

De Citysurfer weegt 18 kilogram, en plooit vlot op om in de koffer van de driedeurs Mini te passen. Hij kan ook mee op de bus of de trein. Dankzij de elektrische motor haalt hij een snelheid van 25 km/u. Die motor grijpt pas in nadat de Citysurfer met menselijke kracht in gang getrapt is. Het bereik ligt tussen 15 en 25 kilometer. Door de remenergierecuperatie is het mogelijk het rijbereik wat te rekken door intelligent te rijden. Opladen kan gewoon aan het stopcontact. Met zijn brede banden moet hij ook overeind blijven op moeilijk terrein. Nu nog zien of Mini hem wil aanbieden.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer