Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Mercedes E-klasse cabrio – De apotheose

Met deze cabriovariant is het verbrede gamma van de Mercedes E-klasse nu volledig vernieuwd. Een mooi slot aan deze operatie.

Berline, break, alleterrein-break, coupé en nu ook de cabrio. Daarmee is de E-klasse in al zijn verschijningsvormen nu vernieuwd. Natuurlijk krijgt nieuwe cabriolet alle technologie die Mercedes in de aanbieding heeft op het vlak van rijhulp en multimedia, terwijl het dashboard iets sportiever oogt zoals ook in de coupé het geval is.

Groter

De Mercedes E

Het stoffen vouwdak is bijzonder goed geïsoleerd, en beschikbaar in vier kleuren. In 20 seconden plooit het dicht, rijdend tot maximaal 50 km/u. Met het dak dicht is de koffer 385 liter groot, met het dag weggevouwen blijft nog 310 liter over voor bagage.

De motorcatalogus is nog niet bekend, maar het is nu wel al duidelijk dat hij uitsluitend met de negentrapsautomaat te koop komt. Pneumatische vering is een optie en voor het eerst kan de Mercedes E-klasse cabrio worden besteld met 4Matic-vierwielaandrijving. Op prijzen en lanceringsdata is het nog wachten.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer