Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Mazda - Paleis 6 – Bekende gezichten

Geen groot nieuws bij Mazda, dat op de Heizel wel trots uitpakt met de recent gelanceerde CX-3 en MX-5.

Deze twee recentst gelanceerde modellen beleven hun Brusselse salonpremière en krijgen daarom een prominente plaats op de Mazda-stand in Paleis 6.

MX-5 nummer 4

De vierde generatie van de MX-5 zet de roadstertraditie van Mazda weer verder met een knappe look, sterke rijprestaties en een betaalbaar prijskaartje. Een cocktail die voorheen al aan de basis lag van het succes van de iconische Japanse sportieve tweezitter en ook nu weer lijkt te werken.

Kodo-design

De CX-3 is het kleine broertje van de CX-5 met een nog sprankelendere interpretatie van het Kodo-design. Deze Mazda lijkt dan ook makkelijk zijn plaats te zullen veroveren tussen de compacte crossovers met een fraai voorkomen, een degelijk rijgedrag en een prima afwerking.

Naast deze twee nieuwkomers voert Mazda in Brussel ook de rest van zijn gamma op: 2, 3 Hatchback en Sedan, 6 Sedan en Wagon en CX-5.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer