Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Lexus op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 7 – Met de Mercedes S-klasse Coupé in het vizier

Zoals eigenlijk wel te verwachten was, brengt Lexus uitsluitend hybride modellen mee naar zijn stand in Brussel. Waarvan er eentje binnenkort debuteert. Hij kan Lexus’ torenhoge ambities voeden.

Dat nieuwe model, dat het Belgische publiek voor het eerst te zien krijgt, is de LC 500h. Over deze grote coupé hebben we al eerder gesproken. Ter herinnering, de LC krijgt een volledig nieuw hybride aandrijfsysteem dat volgens Lexus alle traditionele fouten van een hybride systeem uitgomt, en dan vooral het aanvoelen bij de acceleraties. Volgens de ingenieurs kan de LC met de afstellingen van  zijn onderstel naast een Porsche 911 plaatsvatten.

Meer voor de fleet

Andere Belgische première- een premièreke dan – is de komst van de nieuwe 300h in de IS berline die een update kreeg. De nieuwe Lexus IS300h is gehomologeerd met een CO2-uitstoot van 97 g/km en is dus meer dan ooit een alternatief voor een dieselmotor in de fleetmarkt.

Natuurlijk geldt hetzelfde voor de rest van het tentoongestelde gamma: de kleine CT, de coupé RC, de compacte SUV NX, de ‘full size’ SUV RX en de grote berline GS zijn er te bewonderen met hun hybride motoren. Alleen de LS limousine ontbreekt. Was er niet genoeg plaats op de stand dan?

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer