Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Lexus - Paleis 5 – Verruiming van het aanbod

Lexus vernieuwde recent een flink deel van zijn gamma. In Brussel kan het publiek kennismaken met de jongste generaties en evoluties van de RX, GS en RC.

Lexus zet terecht de RX in de kijker. Deze crossover werd onlangs vernieuwd en moet zo nog beter instaat zijn het eerdere succes te bestendigen. De nieuwe RX valt op met een stijlvol en tegelijk extravagant design, waarbij de bijzonder prominente grille de neuspartij domineert. Verder kreeg dit model een uitgebreidere uitrusting met meer veiligheidssnufjes, en een bescheidenere motorisatie naast de RX 450h, met de RX 200t die wordt aangedreven door een 2 liter turbomotor goed voor 238 pk.

Hertekende GS

De GS werd eveneens in een nieuw kleedje gestoken. Hertekende lichtblokken geven de berline een frissere look en tegelijk werd de uitrusting verder uitgebreid en verfijnd. Naast de GS 300h en 450h, komt er nu ook nog een supersportieve versie bij: de GS F, die de 477 pk sterke 5 liter V8 (bekend uit de RC F) kreeg aangemeten. Alleen al voor deze sportieve krachtpatser is een bezoekje aan de Lexus-stand de moeite waard.

RC Coupé

Nog leuk nieuws is dat de RC coupé nu ook in enkele bescheidenere versies wordt aangeboden, naast de beestige RC F. In Brussel worden de RC 200t (benzineturbo) en de hybride RC 300h voorgesteld.

Tenslotte showt Lexus op de Heizel nog een speciale reeks ‘Shadow Edition’ van de CT 200h en de IS 300h, waarop zwarte accenten voor een sportiever accent zorgen en extra uitrusting voor een prikje wordt meegeleverd.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer