Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Land Rover – Paleis 6 – Europees debuut voor Evoque Convertible

Range Rover toont het Europese publiek in Brussel voor het eerst de Evoque Convertible, naast enkele andere interessante updates.

Land Rover blijft natuurlijk het offroadmerk bij uitstek, maar vooral via het luxelabel Range Rover wordt aangetoond dat een 4x4 toch ook een flinke dosis verfijning en frivoliteit kan leveren. Dat wordt nogmaals bewezen met de cabrioversie van de Evoque, die daarmee de eerste SUV met opklapbaar dak ter wereld wordt. Deze Evoque Convertible wordt uiteraard dé blikvanger op de stand in paleis 6.

Daar is verder het modeljaar 2016 van de ‘gewone’ Evoque te bewonderen, die naast een lichte restyling ook een nieuwe generatie Ingenium-motoren aangemeten krijgt. De Discovery Sport onderging een gelijkaardige behandeling, waarbij vooral de nieuwe dieselmotor een belangrijke troef wordt voor deze SUV.

His Majesty

De Range Rover SVAutobiography trekt dan weer voluit de kaart van luxe en vermogen, en is met zijn 550 pk sterke V8-compressormotor het krachtigste model dat het merk ooit produceerde.

Tenslotte toont Land Rover op de Heizel nog twee speciale reeksen van de Discovery – Landmark en Graphite – die uitpakken met extra luxe en uitrusting.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer