Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Jeep Compass – Nu heeft hij wel de looks

De vorige was de vreemde eend in de bijt, maar de nieuwe Jeep Compass heeft duidelijk wel een mooi snoetje. Hij haalde zijn inspiratie bij zijn grote broer, de Cherokee.

Om de start te vieren van zijn nieuwe Jeepfabriek in Brazilië, heeft FiatChrysler daar voor het eerst de nieuwe Jeep Compass laten zien. Niet op het Autosalon van Parijs dus, dat deze week nog de deuren opent. Zijn echte debuut is voor het Autosalon van Los Angeles, in november.

17 benzines en diesels

Met deze uitstraling moet de Jeep Compass toch beter gewapend zijn om het op te nemen tegen bijvoorbeeld een Range Rover Evoque. Jeep benadrukt dat de Compass een echte 4x4 blijft en een keuze zal bieden uit 17 benzine- en dieselmotoren. Over hybrides rept Jeep nog met geen woord.

De nieuwe Compass komt naar meer dan honderd landen. Meer info volgt in november, maar deze eerste beelden laten alvast een veelbelovend product zien.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer