Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Jaguar op het Salon van Brussel 2017 - Paleis 6 – Geek-salon

Jaguar brengt zijn hele gamma mee naar het Salon van Brussel, met inbegrip van de nu al populaire F-Pace en de gemene F-Type SVR. Maar je moet harder zoeken naar de nieuwigheden dan dat.

Het enige model dat nog nooit eerder op een stand in Brussel heeft gestaan, is de erg indrukwekkende F-Type SVR, die eerder al een enorme indruk op ons liet met zijn 575 pk. Het is echter de meest toegankelijke onder de Jaguars die twee innovaties toont.

Apple Watch

Zoals elk merk besteedt ook Jaguar steeds meer aandacht aan connectiviteit in zijn wagens. De ‘kleine’ XE is de eerste Jaguar die dit jaar wordt uitgerust met een uitbreiding van het multimedias-ysteem InControl Touch Pro. Dat innoveert door een verbindingsmogelijkheid op afstand met een Apple Watch waardoor je vanop afstand een aantal parameters van de auto kan regelen. Voor geeks dus.

AWD

Jaguar blijft ook een merk dat de hand uitsteekt naar mensen die graag rijden. De XE krijgt daarom een nieuwe mechaniek toegevoegd. Voor het eerst kan hij over vierwielaandrijving beschikken. Die schakelt alleen de voorwielen in wanneer de omstandigheden dat vereisen, voor het overige behoudt hij zijn karakter van achterwielaandrijver. Deze overbrenging krijgt ook het AdSR-systeem, dat afgeleid is van de Terrain Response van Land Rover. Het kan de ondergrond herkennen en daarop de parameters van de overbrenging en de tractiecontrole afstellen. Voor wie van serieus sturen houdt…

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer