Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Jaguar i-Pace – Volg live de onthulling van Jaguars belangrijkste model

Niet Audi, maar Jaguar is het eerste premiummerk dat zijn concurrent voor een Tesla Model X uitbrengt. Volg hier live de onthulling van de Jaguar i-Pace.

“Geen verbrandingsmotor, maar hij moet rijden als een Jaguar. Geen snufjes als ‘ludicrous mode’, maar de hele tijd de rijdynamiek die je van elke andere Jaguar ook krijgt”, zo kregen we het nog te horen tijdens onze eerste kennismaking met het prototype van de Jaguar i-Pace.

Dit is hem dan

In afwachting van zijn echte debuut op het Autosalon van Genève op 6 maart, laat Jaguar hem voor het eerst hier echt zien. Een onthulling die live te volgen is.

Intussen hebben volgens Jaguar al ‘duizenden’ geïnteresseerden aangegeven dat ze een Jaguar i-Pace willen, ook al zal de prijs meer dan 80.000 euro bedragen. Hij heeft 400 pk in de strijd te werpen, en moet in theorie 500 kilometer ver kunnen. Je moet hem in 45 minuten voor 80 procent kunnen bijladen aan een snellaadpaal.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer