Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Jaguar 80 in AutoWorld – Snel snel, het kan nog even

Moet u nog een laatste vakantietip? De expo rond 80 jaar Jaguar in AutoWorld loopt nog tot eind augustus. Niet te missen.

In AutoWorld onder de Cinquantenaire in Brussel kan je nog tot en met 30 augustus terecht om de mooiste Jaguars uit 80 jaar geschiedenis van het Britse merk te bewonderen.

Zo is er een Ariel-Jaguar uit 1933 te zien, net as replica’s van de C-Type, maar ook een XK140 Ghia uit 1956. Uit het racemuseum zijn de XJR12 Le Mans proto’s overgekomen, maar ook onder meer de E-Type en de XJR zijn met verschillende voorbeelden aanwezig. Veel wagens komen uit Belgische collecties. Jaguar zelf stelt ook het huidige gamma in de spotlights.

Je kan er elke dag langs, van 10 tot 18 uur. Volwassenen betalen 9 euro, kinderen tot 12 jaar 5 euro. Wie jonger dan 5 is, mag gratis binnen. Tickets kan je ook online bestellen via www.autoworld.be

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer