Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Jaguar - Paleis 6 – Primeur met F-Pace

Jaguar stelt trots zijn eerste crossover voor aan het Belgische publiek: de F-Pace. Daarnaast pronken ook de nieuwe XE en XF en de gefacelifte XJ op de Heizel.

Ook Jaguar stapt op de lucratieve trein van de crossovers met de fraaie en stijlvolle F-Pace. Geheel in de stijl van het Britse prestigemerk maakt die gebruik van een lichtgewicht aluminium structuur om de geloofde lichtvoetigheid te behouden. Ook het design ligt volledig in de lijn van het gamma met een strak en dynamisch lijnenspel, net als het motorpalet dat reeds in andere modellen opdook. Het aanbod begint bij de 180 pk sterke 2 liter diesel (de enige versie met achterwielaandrijving) en wordt bovenaan afgerond met de 3 liter V6 compressor die in de S-versie een slordige 380 pk produceert.

Verder toont Jaguar in Brussel zijn nieuwe XE, de eerste compacte berline van het merk sedert de X-Type, en de tweede generatie van de XF die nu ook gebruik maakt van een lichtgewicht aluminium structuur. Beide modellen werden het afgelopen jaar gelanceerd en beleven nu hun salonpremière op de Heizel.

Update voor de XJ

Tenslotte kreeg ook de XJ limousine een opfrisbeurt met onder andere een lichte restyling, een vinnigere en zuinigere dieselmotor en een completere uitrusting, die een summum krijgt in de nieuwe Autobiography-versie.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer