Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Isuzu – Paleis 9 – Start van een feestjaar

In 2016 viert Isuzu zijn 100-jarig bestaan. Dat levert geen nieuw model in het terreinwagengamma op, maar wel een speciale editie van de bekende pickup: de ‘Centennial Edition D-Max Akoya’ die op de Heizel zijn Belgische première beleeft.

Het gamma van Isuzu blinkt nog steeds uit door de beperktheid van het aanbod. De D-Max is namelijk het enige model dat bovendien slechts met één motor verkrijgbaar is. De enige variatie wordt gebracht met de cabinevorm (single cab, extended cab, double cab) en de keuze tussen twee- of vierwielaandrijving.

Vandaar dat de speciale edities meer dan welkom zijn om wat leven in de brouwerij te brengen. Ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van het merk, lanceert Isuzu dit jaar zelfs verscheidene “Centennial” edities. De eerste daarvan is de D-Max Akoya die in Brussel zijn Belgische première beleeft.

‘Akayo’ betekent parel in het Japans en is een verwijzing naar de speciale lak met witte parelmoertinten en de luxueuzere en completere uitdossing van de pickup. De D-Max Akoya is een Double Cab, die onmiddellijk herkenbaar is aan zijn zwarte koetswerkaccenten en de led-verlichting rondom. Onder de motorkap zit de vertrouwde 2.5 liter turbodiesel die gekoppeld wordt aan een manuele zesbak of een vijftrapsautomaat. Deze speciale reeks krijgt steeds vierwielaandrijving en kan tot 3,5 ton trekken. Aan de Isuzu ‘Centennial Edition D-Max Akoya’ bengelt een prijskaartje van 46.950 euro. Te bestellen op de stand in Paleis 9.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer