Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Hyundai op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 6 – In het gezelschap van een echte gezinswagen

Het Zuid-Koreaanse merk trekt met drie Belgische primeurs naar Brussel, en eigenlijk zelfs vier. Eentje heeft net een flatterende prijs te pakken.

Zoals u misschien weet is Hyundai begonnen aan een elektrisch gamma met de Ioniq, waarvan nu al de hybride versie en de volledig elektrische variant beschikbaar zijn. Later volgt nog een plug-in hybride.

Die laatste laat zich nog niet zien in Brussel, de twee andere mogen zich daarentegen uitroepen tot Belgische premières. Enkele weken geleden werd de Ioniq overigens nog uitgeroepen tot gezinswagen van het jaar in de categorie elektrische voertuigen. VAB houdt elk jaar deze verkiezing. Ze flatteert een merk omdat de bekroning niet alleen volgt na het besluit van een twintigtal journalisten, maar 80 families wegen ook door op het oordeel.

i30

Nog een Belgische primeur: de volledig nieuwe i30. Die was in Parijs in wereldpremière te bewonderen en hij begint binnenkort aan zijn carrière. U kan hem bewonderen in Brussel en samen met ons ontdekken dat de kwaliteit bij Hyundai opnieuw indrukwekkend is.

Nog een Belgische primeur nodig? Wat dan van de update van de kleine i10, die nieuwe technologie krijgt waarbij een multimediasysteem dat Apple Car Play integreert, net als Android Auto en de TomTom Live-diensten voor de navigatie.

WRC

Rallyfans tot slot kunnen in Brussel de i20 Coupé WRC 2017 ontdekken, het nieuwe wapen waarmee onze landgenoot Thierry Neuville in het WRC zal proberen beter te doen dan zijn titel van vice-wereldkampioen in 2016. Wat op zich al verre van slecht was.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer