Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Honda op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 4 – De Civic in de startblokken

De commercialisering van de nieuwe Honda Civic valt samen met het Salon. Om dat goed onder de aandacht te brengen, heeft Honda een stand opgebouwd in het thema van de racerij.

Met de titels van zowel het constructeurskampioenschap als het pilotenkampioenschap – met onze collega Stéphane Lemeret – in het TCR Benelux-kampioenschap in de kast, wil Honda opvallen in Brussel. De hele stand staat in het teken van de autosport. Zo toont Honda de (vorige generatie) Civic waarmee het in 2016 won, maar ook de McLaren Honda F1 waarmee onze landgenoot Stoffel Vandoorne zijn eerste wedstrijd reed in de Formule 1, om er meteen een eerste punt te scoren met zijn tiende plaats.

Nieuwe Civic

Nog meer sport met de huidige Civic Type R die er te zien is, terwijl het Belgische publiek voor het eerst zal kunnen kennismaken met de nieuwe NSX, één van de attracties van de Dream Cars-expo.

Maar de echte vedetterol is weggelegd voor de nieuwe Civic, de tiende generatie inmiddels. Die beleefde zijn wereldpremière op het Salon van Parijs in oktober. De bezoekers krijgen de hatchback en de vierdeurs sedan te zien. Honda vult de definitie van ‘vrijetijdssalon’ in met een breakversie van de vorige Civic met een ingenieuze fietsdrager, met de Jazz en met de HR-V en CR-V SUV’s.

Honda palmt in Paleis 4 een stand in die de helft groter is dan de oppervlakte die het vorig jaar innam.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer