Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Honda op Autosalon van Brussel - Paleis 8 – Première voor Civic Tourer

Honda stelt vol trots de nieuwe Civic Tourer voor aan het Belgische publiek in Paleis 8.

Deze fraai gelijnde breakversie van de Civic moet de middenklasser van Honda een extra impuls geven om zijn mannetje te staan op onze markt. Dit model met zeer ruime koffer (624-1.668 l) krijgt uiteraard ook de nieuwe 1.6 i-DTEC turbodiesel met 120 pk onder de motorkap en heeft nog enkele andere interessante snufjes aan boord om zich van de concurrentie te onderscheiden, zoals het ‘Magic Seats’ opklapsysteem voor de achterzetels en het ‘Active Damping System’, dat toelaat de veereigenschappen in een oogwenk aan te passen.

Even interessant is de CR-V City Runner. Deze variante van de bekende SUV wordt enkel op de voorwielen aangedreven en is eveneens verkrijgbaar met de compacte en zuinige 1.6 i-DTEC turbodiesel.

De nieuwe Civic Type-R zal echter ten vroegste de volgende editie van het autosalon zijn opwachting maken. Intussen lokt Honda liefhebbers van sportwagens naar zijn stand met de Civic WTCC, de racebolide die in 2013 de constructeurstitel in het wereldkampioenschap voor toerismewagens behaalde.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer