Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Honda – Paleis 6 – Showroom op de Heizel

Geen primeurs voor Honda in Brussel, maar wel een recent vernieuwd gamma dat vrijwel compleet wordt tentoongesteld in Paleis 6.

Honda doet wel een geste door speciaal voor het salon nog de speciale reeks CR-V Black Edition met extra uitrusting voor een voordelige prijs uit te brengen. Deze ruime SUV werd trouwens in 2015 grondig opgefrist en kreeg ook een nieuwe dieselmotor en een automatische negenversnellingsbak aangemeten.

Vorig jaar werden eveneens de nieuwe generaties van de HR-V crossover en de Jazz stadswagen gelanceerd. Beide modellen staan reeds bij de verdelers en krijgen nu uiteraard een prominente plaats op de stand van het Japanse merk.

Civic

Verder werd ook de Civic nog eens onderhanden genomen, waarbij vooral de sportievere look in de stijl van de Civic Sport opvalt. De grote blikvanger in het Civic-aanbod is natuurlijk de Type R die wellicht heel wat kijklustigen naar de Honda-stand zal lokken. Deze nieuwe hypersportieve Honda zet de merktraditie zonder schroom verder en is nu al de nieuwe referentie onder de voorwielaangedreven hot hatches met zijn 310 pk sterke 2 liter VTEC-turbomotor en zijn verfijnde stroomlijn.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

lamborghini urus performante 651

Aan de stekker: Lamborghini Urus Performante SE (2024)

Autonieuws
CUPRA Formentor 01

Cupra Leon en Formentor in het nieuw (2024)

Autonieuws
BMW-i4-facelift-2024 01

Opgefrist: BMW i4 facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer