Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Ford op het Autosalon van Brussel – Paleis 6 – Voor elke beurs wel wat wils

Ford stelt een enorm brede waaier aan modellen tentoon op zijn stand, van de low-budget stadswagen tot de topversies. En er is ook plaats voor een echt icoon.

Laten we onderaan de ladder beginnen met de Ka+, een vijfdeurs stadswagen waarvan de prijzen beginnen aan 10.200 euro. Hij is in 2014 ontwikkeld voor de groeilanden in Zuid-Amerika en Indië. Voor de Europese smaak zijn enkele upgrades gedaan aan het comfort en de rijdynamiek. Te ontdekken.

Vignale

De bezoekers van het Salon kunnen hier ook voor het eerst de update van de Ford Kuga ontdekken, die we inmiddels al getest hebben. Ford laat hem ook zien in zijn Vignale-versie, de luxevariant waarmee Ford zich premiumambities wil aanmeten. Ook de grote Edge is te zien met Vignale-afwerking.

Grabber

Natuurlijk, ook die auto die ons allemaal doet dromen, zal er ook te zien zijn: de Mustang. Ford toont op het Salon de speciale serie ‘Blue Edition’, in ‘Grabber blue’ afgewerkt. Een Mustang-traditie, want sinds 1969 waren er eerder ook al Grabber Orange, Grabber Yellow en Grabber Lime. Kleuren waarmee hij de aandacht grijpt of ‘to grab’ in het Engels.

Wanneer de Mustang niet past bij uw familieleven, kan je nog steeds doen alsof met Tourneo Custom, die een sportversie krijgt. Met koetswerkkit en ‘racing’ strepen… De kampioen onder de minibussen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer