Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Ford Mustang 2015 – Ook topless

Nauwelijks enkele dagen nadat we de beelden van de toekomstige Ford Mustang te zien kregen, laat Ford ook de foto's zien van de Mustang in cabriovorm. So American, maar dus ook voor ons bedoeld.

Sinds vorige week weten we hoe de volgende generatie Mustang er uit zal zien. Belangrijk daarbij, is dat we voor het eerst bij de gewone Ford-dealers zullen kunnen langsgaan om er één te bestellen.  Niet eentje die op eigen houtje de oversteek heeft gemaakt dus.

Ford waagt ook een gokje door naast een V8 ook een viercilinder turbobenzine in de planning te schuiven. En er zijn zelfs geruchten over een mogelijke diesel. In een Mustang? Blijkbaar is niets nog onmogelijk tegenwoordig. We zullen geduldig moeten afwachten om te zien wat gerucht blijft en wat waarheid wordt.

Het enige wat we concreet kunnen zeggen nu, is dat deze cabrio – Convertible in de States – er echt komt, met een stoffen vouwdak bovendien. We weten er nog niet veel over, maar kunnen wel al zeggen dat hij zin geeft om een roadtrip door de States te plannen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer