Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Ford GT – De wachtrij start hier

Goed nieuws, het is slechts een virtuele wachtrij. Alleen, Ford zal slechts 500 klanten blij maken. Meer GT’s komen er niet. Aan 398.000 euro - zonder taksen - is hij nog een stuk exclusiever dan de vorige GT.

Ford heeft de website fordgt.com geopend, waar kandidaten tot en met 12 mei zich kunnen melden. Ze moeten daarbij een formulier invullen dat peilt naar andere Fords (GT’s, GT40’s, Mustangs) die ze bezitten, of ze van plan zijn om met de wagen te rijden/racen, of ze de auto voor liefdadigheidsdoelen willen inzetten en wat de waarde van hun collectie is. Niet je dagdagelijkse vragenlijst dus.

500 gelukkige klanten

Ford verkeert in de fijne positie dat het zelf de selectie van zijn klanten mag maken. Zelfs aan die prijs zal de vraag het aanbod vele malen overtreffen. Ford zal in twee jaar tijd slechts 500 stuks van de GT produceren. Maar de ‘Blue Oval’ lijkt vastberaden om vooral klanten te selecteren die met de auto willen rijden en niet hem in hun verzameling verbergen. Ongeacht, je zal al snel de eerste stuks zien opduiken aan een veelvoud van de vraagprijs prijs. Vooral omdat Ford de GT niet in alle landen officieel zal leveren. Frankrijk en België zijn bijvoorbeeld wel bij de gelukkigen, Rusland niet.

Voor wie graag eens droomt, heeft Ford een configurator opengesteld waarmee je kan kiezen uit de 8 beschikbare kleuren, de 7 strepen, de 5 velgdesigns en de 4 interieuraankledingen. Plezant speelgoed.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer