Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Fiat New Doblo – Groots in zijn daden

De compleet herwerkte Doblo is Fiats wereldpremière voor het Autosalon van Brussel. Vanaf februari is hij bij de dealers. Pro memorie: de Fiat Doblo en de Opel Combo zijn bloedbroeders, en rollen samen van de band n Turkije.

De Doblo krijgt nu een make-over. De ‚New Doblo' kreeg een nieuwe neus, waarbij zijn brede glimlach meer nadruk kreeg. De veranderingen zijn in het interieur doorgetrokken, waar Fiat meer aansluiting zocht en vond met een meer moderne ‚way of life’. Afhankelijk van de gekozen versie, komt daar meer kleur bij en een 5-duims kleurenscherm voor het multimediasysteem. De Doblo zou geen Doblo zijn zonder talrijke opbergvakken.

Fiat brengt een uitgebreid motorenpallet naar de Doblo, met een 1.4 benzine met 95 pk, een 1.4 turbobenzine T-Jet met 120 pk en drie dieselvarianten: 1.6 met 90 pk en met 105 pk, en de 2.0 met 135 pk. Natuurlijk kan de Doblo een zevenzitsconfiguratie krijgen. Bovendien komt hij met korte en lange wielbasis, waarbij het koffervolume van 790 liter groeit naar 1.050 liter. Met de banken plat wordt dat zelfs 3.200 litere tot 4.000 liter. ESP en de vertrekassistent op helling zijn standaard inbegrepen. De prijzen zijn nog niet bekend.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer