Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Citroën & DS - Paleis 4 – Prikkelen met Cactus M

Citroën trekt de aandacht met een trendy concept car, de Cactus M, die de mythische Mehari weer tot leven brengt. Daarnaast zorgt de vernieuwde DS4 voor het belangrijkste nieuws in het ‘gewone’ gamma.

Deze Cactus M dook al eerder op, maar toch zal deze concept car de grote attractiepool zijn op de stand van Citroën in Paleis 4. Dit is een outdoor en vrijetijdsinterpretatie van de Cactus, die uiteraard de link legt naar de legendarische strandauto met kunststof koetswerk die het Franse merk eind jaren 1970 lanceerde. Hij ziet er geweldig uit, maar bestellen kan voorlopig nog niet.

Nieuwe modellen zal je deze editie van het autosalon niet aantreffen op de Citroën-stand. De belangrijkste wijziging voor 2016 is een aanpassing van het motorenpalet met de nieuwe generatie BlueHDi dieselmotoren en de nieuwe Pure Tech driecilinder benzineturbomotoren.

DS

Het luxemerk DS pakt dan weer uit met de nieuwe generatie van de DS4, die nu eveneens in een avontuurlijke crossover variante – DS4 Crossback – beschikbaar is. Een lichte restyling, een betere connectiviteit en nieuwe motoren moeten dit model weer extra slagkracht geven.

Ook DS heeft een mooie blikvanger op de stand in de vorm van de DSV-01, de elektrische Formule E eenzitter van de DS Virgin Racing renstal, waarvan DS een groot deel van de ontwikkeling voor zijn rekening nam.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer