Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Chrysler & BMW – Belgen aan de start in Sebring

In de Formule 1 in Australië hebben we even geen vertegenwoordiger. Maar dit weekend start in Sebring ook de 12 uursrace, en daar zijn we wel goed aanwezig.

Marc Goossens mag de nieuwe SRT Viper de sporen geven. Die begint aan zijn eerste volledige raceseizoen in de American Le Mans Series. Sebring moet je bovendien vooral zien als een eerste test voor de 24 Uren van Le Mans. Ook Audi tekent er present met zijn prototypes.

Bij BMW mag Maxime Martin aantreden met de Z4 GTE. Die wordt ingezet door het team van Bobby Rahal en David Letterman (jawel, de talkshow gastheer) en is de officiële vertegenwoordiger van BMW Motorsport over de plas. In de eerste trainingen maakten Martin en Goossens alvast duidelijk dat ze graag in elkaars buurt vertoeven, met een respectieve tiende en elfde plaats. Dat wordt spannend. Ook Jan Heylen – voormalig Indycar-piloot – is aanwezig, met een Porsche 911 GT3 Cup.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer