Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Bugatti Chiron – Bugatti opent showroom in Brussel

Bugatti heeft zijn grootste showroom van Europa geopend in Brussel. In de Maliestraat is een 120 vierkante meter grote ruimte in het hoofdgebouw van D’Ieteren aan Bugatti gewijd.

D’Ieteren, dat in België ook de andere merken uit de VW-groep verdeelt, verkocht al wel Bugatti’s, maar had er nog geen eigen stek voor.

Dat is nu aangepakt met een showroom van net geen 120 vierkante meter, in zijn hoofdgebouw in de Maliestraat in Elsene. De ruimte van Bugatti Brussels is in het typische blauw van Bugatti aangekleed en alle details van de nieuwe Chiron zijn er zichtbaar gemaakt, naast de hoogtepunten uit de geschiedenis van het merk. Daarnaast staat er natuurlijk ook een Chiron opgesteld.

Al 200 van 500 stuks in bestelling

Wie diens 1.500 pk en een topsnelheid van 420 km/u wil, moet al 2,4 miljoen euro op tafel kunnen leggen voor de optielijst op tafel komt. Van de 500 geplande Chirons zijn er al 200 in bestelling.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer