Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Bentley Mulsanne Convertible Concept – De eerste sporen

Voorlopig toont Bentley alleen nog maar deze schetsen van de Mulsanne Convertible, die voor het merk nog maar een concept is. Maar we hopen hem snel in het echt te zien.

We kennen de Mulsanne als de grote vierdeurs Bentley, maar het designteam toont dat er meer mogelijk is. Een grote tweedeurs cabrio met name. Die zou in het gamma plaatsnemen boven de Continental GT cabrio, en duidelijk meer de kaart van de luxe trekken. De inspiratie voor het interieur komt van luxueuze motoryachten. Baden in weelde, met andere woorden.

Wolfgang Dürheimer, baas van Bentley, ziet hem in elk geval helemaal zitten: ‘Deze cabrio maakt de Mulsanne familie merkbaar interessanter, zeker voor de nieuwe en groeiende markten.’ Over de timing van het model houdt men bij Bentley voorlopig het stilzwijgen aan. Al zullen de eerste gefortuneerde geïnteresseerden nu wel hun interesse laten blijken.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer