Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Audi A6 update – Zoek het verschil

Nee, zelfs geen 7 verschillen. We gaan het hier dan ook niet over een facelift hebben, maar over de update van de Audi A6 en A7 Sportback.

Audi vindt zelf dat het de A6 en de A7 Sportback ‘een beetje’ scherper getrokken heeft van de update, die vanaf deze zomer van kracht is. Dan gaat het over bredere lijnen rond de luchtopeningen in de bumper vooraan, idem voor de zijschorten opzij en de achterbumper. Ook de diffuser onderaan de bumper achteraan is nieuw. Wie kiest voor de S line, krijgt er een mat zwart geschilderd radiatorrooster bij en meer chroom randjes.

Met ‘matador rood’ en ‘Gotland groen’ duiken twee nieuwe kleuren op, terwijl het ‘Java bruin’ van de Audi A6 Allroad voortaan op alle versies beschikbaar is.

Draadloos laden

In het interieur duikt meer ledverlichting op. Apple Car Play en Android Auto zijn in het MMI geïntegreerd en je kan een Qi-standaard gsm draadloos laden. Achteraan duiken twee tablets op voor infotainment voor de passagiers.

Ook de Audi A6 Allroad quattro krijgt lichte aanpassingen, waarbij 20-duimswielen. Hij krijgt ook Valcona-leder op de optielijst voor de afwerking. De startprijzen blijven identiek. Einde bericht.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer