Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Antwerp Classic Salon – De grootsheid van een klein land

Voor een klein land hebben wij een bijzonder grote geschiedenis in de autosport. Die staat dit weekend in de schijnwerpers op het Antwerp Classic Salon, dat in Antwerp Expo plaatsvindt.

De tijd waarin de verf van een Rover Vitesse nog makkelijk op de flank van een BMW 635 terug te vinden was, de tijd waarin onze landgenoten nog de 24 Uren van Le Mans wonnen. De tijd waarin racewagens nog zonder gêne slechte gewoonten mochten aanmoedigen op hun flanken. Het Antwerp Classic Salon bracht een mooie verzameling vaderlandse autosportgeschiedenis bijeen, die absoluut een bezoekje aan Antwerpen rechtvaardigt.

Maar over meer dan 20.000 vierkante meter vind je ook 350 exposanten die memorabilia, onderdelen en… mooie oldtimers aan de man/vrouw brengen. Ook de verschillende oldtimerclubs laten zich zien.

Antwerp Classic Salon is open van vrijdag 4 maart (14-20 uur) tot en met zondag 6 maart (9-18 uur) in Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191. Tickets aan de kassa kosten 17 euro. Info: www.antwerpclassicsalon.be

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer