Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Avant-première: Suzuki Cross-over – Grote vernieuwing

Het is al meer dan een jaar geleden dat we nog eens wat nieuws mochten verwachten van bij Suzuki. Maar in Genève krijgen we een interessante crossover te zien.

Moeilijk te zeggen waarom het zo lang zo stil gebleven is bij de kleine Japanse constructeur. Gelukkig heeft de communicatieafdeling van het merk bij ons zo zijn trucjes om het merk nog over de tong te laten gaan, getuige de missen op ons autosalon in Brussel. In maart in Genève zal het product echter opnieuw centraal staan. Suzuki stelt er een nieuwe crossover voor, die in concurrentie treedt met kassuccessen als de Kia Sportage en de Hyundai ix35. Voor liefhebbers van het merk moet hij een interessant nieuw alternatief vormen voor de verouderende Grand Vitara. Als echte specialist belooft Suzuki ook vierwielaandrijving voor zijn crossover.

De naam van het model krijgen we nog niet te weten. Wel laat Suzuki uitschijnen dat hij geïnspireerd is op de S-Cross concept die vorig jaar in Parijs te zien was. Of dit de vervanger wordt van de SX4 of een aanvulling van het gamma, wil Suzuki niet zeggen. Na 5 maart weten we meer.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer