Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Avant-première: Renault Espace Facelift – Nieuwe neus

Renault laat de Espace rustig verder boeren. Vanaf november komt hij licht opgefrist voor de dag, met een nieuwe neuspartij. Het logo is prominenter in beeld en de luchtopeningen onderaan zijn hertekend.

De kleine wijzigingen moeten de Espace – zowel de vijf- als de zevenzitter – beter in het huidige Renaultgamma doen passen, in afwachting van een volledig nieuwe versie. Of Renault nog meer wijzigt met de facelift, wil de constructeur nog niet meedelen.

De Espace is samen met de Chrysler Voyager – nu een Lancia – de oervader van de grote monovolumes. Zelfs in zijn huidige vierde generatie gaat het model al sinds 2003 mee. Intussen moet hij het opnemen tegen modernere concurrenten als de VW Sharan, de Ford Galaxy en de Seat Alhambra, in een almaar krimpend segment. Of de prijzen wijzigen, is nog niet bekend. (mg/sp-x)

Klik hier voor alle nieuws over het merk Renault

Klik hier en zoek uw occasie Renault Espace tussen de duizenden tweedehands auto’s.

Klik hier voor een overzicht van Renault Espace, en een selectie van tweedehandse

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer