Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Avant-première: Kia Sorento – Snel, snel

Kia blijft maar nieuwe modellen op de markt gooien. Een uitzondering daarop is de Sorento. De tweede generatie dook pas in 2010 op, gevolgd in 2012 door een facelift. Dit is alvast een eerste zicht op wat de nieuwe Sorento wordt.

Eind augustus toont Kia in Korea voor het eerst de nieuwe Sorento. Dat wordt dan de derde generatie van de populaire middenklasse SUV. Deze schets doet vermoeden dat hij een wat stoerder uiterlijk krijgt, een groot radiatorroosster, een vlakkere daklijn en relatief kleine ruiten. De achterkant ziet er ronder uit dan zijn voorganger.

De nieuwe Kia Sorento is uit een gezamenlijke designinput uit Europa, de VS en Zuid-Korea gegroeid. De eerste keer dat we hem in Europa kunnen bewonderen, is tijden het Salon van Parijs begin oktober. Volgend jaar volgt zijn echte marktintroductie. (mh/sp-x)

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer