Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Avant-première: Fiat Panda Cross, Freemont Cross – Hup, meer beweging

Zowel voor de Panda als voor de grotere Freemont heeft Fiat een iets stoerdere Cross-versie klaar. Die bevolken de stand op het Salon van Genève, dat volgende week start.

De Fiat Panda Cross is geënt op de bekende Panda 4x4. Alleen heeft hij een grote bodembescherming gekregen onderaan en heeft hij meer offroadcapaciteiten op hellingen. Vooraan is het design wat gewijzigd. Je kan kiezen uit een benzine met 85 pk of een diesel met 75 pk.

De Fiat Freemont Cross is minder op het terreinwerk ingesteld. Zijn stoere look is er vooral voor de vorm, met nieuwe zijschorten en wat meer alumiumkleur in de afwerking. Hij krijgt 19-duims velgen. Keuzes zijn er uit twee dieselmotoren met 140 pk of 170 pk. Die laatste kan vierwielaandrijving krijgen. Nog dit voorjaar maken ze hun debuut, maar de prijzen staan nog niet vast. (mh/sp-x)

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer