Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Renault Kangoo Z.E. Concept

Bericht: Renault Kangoo Z.E. Concept

Bye bye knap snoetje

25.04.2019

Samen met de update van de bestelwagens Trafic en Master heeft Renault ook een concept laten zien die een blik geeft op de volgende Kangoo. We kunnen we zeggen dat hij radicaal anders wordt.

Gallerij: Bericht Renault Kangoo Z.E. ConceptDe tijden veranderen, en dus ook de Kangoo. Toen hij uitkwam in 1997 vielen jonge gezinnen die het niet breed hadden als een blok voor dit handige lieverdje met de guitige ronde lichten. Pretenties had hij niet. De kinderen waren er dol op, en Renault wist zich verzekerd van een succesformule die het merk koesterde.

SUV

Gallerij: Bericht Renault Kangoo Z.E. ConceptVandaag is het al SUV wat de klok slaat. Om nog een kans te maken in een nietsontziende concurrentiestrijd, moet al wat hoger is dan 1,40 meter wel de SUV-stijl imiteren. Er is body nodig, net als een smoel dat niet doet wegsmelten als was het Bambi’s blik. Niet zoals de Kangoo vroeger deed dus. Dat heeft PSA al eerder begrepen door zijn Citroën Berlingo en vooral de Peugeot Rifter minder een uiterlijk van een bestelwagen te geven, maar wat meer een coole look te schenken.

Gallerij: Bericht Renault Kangoo Z.E. ConceptMet deze concept lijkt Renault nog niet helemaal de kaart van de SUV-Kangoo te trekken, maar de tijd van de lieve Kangoo is duidelijk voorbij. Met zijn erg ernstige gezicht dat wel een kopie lijkt van de Mégane en de Talisman, straalt de Kangoor van 2020 een heel andere boodschap uit. Die lijkt meer bij zijn tijd te passen.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.