Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Mercedes G650 Maybach Landaulet

Bericht: Mercedes G650 Maybach Landaulet

G-klasse met chauffeur

13.02.2017

We hadden het er een tijdje geleden nog over: de Mercedes G-klasse is populairder dan ooit. En dat niet alleen bij de klanten, maar ook binnen het bedrijf. Want bij Mercedes lijkt men met veel plezier nieuwe vormen te ontwikkelen om het leven van de G verder te rekken.

Gallerij: Bericht Mercedes G650 Maybach LandauletToen Mercedes een tijd terug aankondigde dat Maybach voortaan de benaming zou zijn van de meest luxueuze afwerkingen binnen het gamma, hadden we niet gedacht dat de G-klasse daarbij ook op de wensenlijst stond. Maar zie, na de 6x6 en de 4x42 duikt hier dus echt de G Maybach op, voor wie graag opzichtig op landverovering trekt.

Ook wat AMG

Gallerij: Bericht Mercedes G650 Maybach LandauletDe G650 Maybach Landaulet meet 5.345 mm in de lengte, ofwel 58 cm meer dan een klassieke G-klasse. Zijn wielbasis bedraagt 3.428 mm (+58 cm) en zijn bodemspeling flirt net als voornoemde hoge jongens met een halve meter. Ideaal voor zwaar offroad-werk… en om overal gezien te worden. Onder de motorkap kreeg Mercedes zowaar een 6.5 biturbo V12 van AMG gewrongen, met 630 pk en 1.000 Nm.

Gallerij: Bericht Mercedes G650 Maybach LandauletHet belangrijkste is wel het achterste gedeelte, waar we de stoelen aantreffen met verstelbare leuning, massagefunctie, verwarming en ventilatie… zoals in een S-klasse. Daar steekt ook een multimediasysteem met 10”-schermen en een ‘drinkbekerhouder’ waarin een fles Dom Pérignon kan koelen… of je kan er ook de kreeftensoep opwarmen. In de enorme armsteun gaan twee opklaptafeltjes schuil. Het dak kan elektrisch worden geopend. De achterste plaatsen zijn van de voorste gescheiden door een scherm met een ruit die met een druk op de knop ondoorzichtig kan worden gemaakt.

Mercedes kondigt 99 stuks aan van deze G vol superlatieven. Dat laatste kan ook worden gezegd van de prijs.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.