Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Supercars op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 1

Bericht: Supercars op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 1

Even wegdromen

12.01.2018

Het is al een traditie geworden: het Autosalon van Brussel showt de meest prestigieuze luxewagens en dreamcars in een eigen salon. Wij maken de rondgang in Paleis 1.

Weet eerst en vooral dat in tegenstelling tot het bedrijfsvoertuigensalon – op de oneven jaren – het dreamcars-paleis nu wel gratis toegankelijk is voor iedereen die een gewoon toegangsticket gekocht heeft. Dit jaar is Paleis 1 de plek waar Brussel alle prestigewagens verzameld heeft. Een overzicht.

Alpine

Gallerij: Bericht Supercars op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 1Alpine is misschien niet helemaal een prestigemerk, maar het valt niet te ontkennen dat de nieuwe A110 momenteel alle aandacht opeist. Bij Renault zal je hem niet op de stand vinden, maar je ziet hem mooi centraal staan bij het binnenkomen in Paleis 1. Onmogelijk te missen in zijn knappe blauwe pak.

Aston Martin

Gallerij: Bericht Supercars op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 1De Britse constructeur heeft drie nieuwe modellen naar Paleis 1 gestuurd. De DB11 Volante is nog een prototype, maar is een erg knappe afgeleide van de DB11 coupé waarmee James Bond rondrijdt. Ook de V8 Vantage valt op, de nieuwe coupé die een motor van AMG gebruikt. Binnenkort kunnen we hem al testen. Geven we nog mee dat Aston Martin Brussels een nieuwe patron heeft, voormalig rallykampioen Freddy Loix.

Bentley

We raden u van harte aan om de nieuwe Continental GT te gaan bewonderen. Deze derde generatie is zonder twijfel de mooiste. Alleen… je moet hem niet in Paleis 1 gaan zoeken. Daar heeft Bentley alleen de Bentayga geparkeerd. Neen, je moet helemaal naar de andere kant van het Salon, in Paleis 12 waar alle luxemerken van de VW Groep verzameld staan: Audi, Bentley, Lamborghini, Bugatti en Porsche.

Bugatti

Hetzelfde verhaal als bij Bentley. In Paleis 1 staat alleen een ‘oude’ Veyron. De nieuwe en erg indrukwekkende Chiron is naar Paleis 12 verscheept. Hetzelfde gebeurt dus ook bij Porsche en bij Lamborghini. Dat wordt kilometers stappen.

Ferrari

Gallerij: Bericht Supercars op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 1Ferrari zet liefst vijf auto’s op zijn stand in Brussel, wat een flink deel van zijn gamma is. We zien dus 488 GTB, 488 Spider, GTC4 Lusso, 812 Superfast en Portofino zij aan zij geparkeerd. De enige die ontbreekt is de LaFerrari Aperta, maar die stond vorig jaar al in Brussel.

McLaren

Gallerij: Bericht Supercars op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 1Voor McLaren is het Autosalon van Brussel ook belangrijk. Het merk laat er twee van zijn jongste creaties zien, die ook al eerder tijdens de Zoute Grand Prix te zien waren. Wie dus afgelopen najaar al in Knokke was, kan nogmaals kennismaken met de 720S en met de iets bescheidener 570 Spider.

Lamborghini

Ja, u kent het verhaal intussen al. Wie Lamborghini’s wil zien, doet best goede stapschoenen aan want je moet van Paleis 12 naar Paleis 1. Waarbij de meest recente creatie – de Aventador S Roadster -  voor Paleis 12 is voorbehouden.

Rolls-Royce

Gallerij: Bericht Supercars op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 1De koningin onder de merken stuurt drie afgevaardigden naar Brussel. We zien de Wraith coupé en de Dawn cabriolet, in hun Black Badge-afwerkingen. Het echte nieuws komt van de Phantom, het vernieuwde vlaggenschip van Rolls-Royce. De lakkleuren doen ons paf staan.

Wat nog?

Gallerij: Bericht Supercars op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 1Paleis 1 is meer dan sportwagens. De bezoekers kunnen er ook nog de expo Oro Tempo meepikken, rond luxehorloges en juwelen. Ook de kunstwerken van de Michel Vaillant collectie zijn er te bewonderen en/of te kopen. Terwijl het salon in Paleis 1 je toelaat om ook even van een glas bubbels te genieten.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.