zonder beelden
AutoScout24
AutoScout24 Magazine

Artikel gepubliceerd op 25.04.2012

ww2.autoscout24.be/nl-be?article=287483

Concept car: Range Rover Evoque „Victoria Beckham“

Posh Evoque

De dure smaak van ‘Posh Spice’ Victoria Beckham. Ze mocht zich even bezighouden met de Evoque. Die kost na haar doortocht 110.000 euro.

Even kijken, de gewone standaard Evoque kost 33.800 euro, de 240 pk sterke Si4 waarop de ‘Victoria Beckham’ gebaseerd is, kost 40.700 euro. En dan naar 110.000 euro? Wat is daar gebeurd?

Echt goud

Och, gewoon de dure smaak van mevrouw Beckham. Die was eerder al betrokken bij de lancering van de Evoque, en had wel een paar ideetjes voor een eigen lijn. Houd uw hart, en vooral uw credit card, goed vast. Mevrouw Beckham, tegenwoordig kledingdesigner, koos voor een eigen matgrijs in combinatie met een zwart dak en 20-duims velgen. Die laatste en het koetswerk en het interieur kregen roosgouden accenten. Gelakt in het geval van de velgen, echt goud voor de rest.

Het interieur krijgt semi-aniline lederen stoelen en mohair tapijt, dat mevrouw Beckham deed denken aan haar Rolls Royce. Als extraatje krijgt de koper er vier stuks lederen koffers bij, net als een door haar gehandtekende handleiding van de auto. Opties zijn er gelukkig niet. Oh ja, de oplage is beperkt gehouden op 200 stuks. (mg/sp-x)