Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Concept car Peugeot Urban Crossover

Concept car: Peugeot Urban Crossover

208 gaat offroad

25.04.2012

De 4008 is nog maar net gelanceerd, of daar is Peugeot al met een concept voor een nog kleinere SUV. Deze Urban Crossover concept staat momenteel op het Autosalon van Bejing.

Een rivaal voor de Nissan Juke, zo moet je deze Urban Crossover concept zien. Hij meet 18 cm meer dan de 208, 4,14 meter in totaal. Vooraan kreeg hij een stoerder gezicht aangemeten, dat past bij zijn hoger postuur.

2008?

Gallerij: Concept car Peugeot Urban CrossoverOver productieplannen rept Peugeot met geen woord, maar hij zou al in 2013 in de verkoop kunnen onder de badge 2008. Aan 208-techniek geen gebrek, zo zou onder meer de nieuwe driecilinder benzine met meer dan 100 pk hier een perfecte keuze kunnen zijn. Vierwielaandrijving zou kunnen met de hybride techniek uit de 508 RXH, al zal dit een dure optie zijn. Maar in deze klasse volstaat voorwielaandrijving meestal wel. De prijzen moeten hoe dan ook in de buurt kunnen liggen van de Nissan Juke en de Opel Moka, rond 17.000 euro. (mg/sp-x)

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.