Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Concept car: Citroën Lacoste – Naar de golf

Lacoste en Citroën hebben samen een concept ontwikkeld. Klaar voor het golfterrein, en te bewonderen op het Salon van Parijs.

Creativiteit, gecultiveerde verscheidenheid en optimisme. Citroën en kledingfabrikant Lacoste sparen de dure woorden niet om hun gezamenlijk initiatief te omschrijven. Hij lijkt op een uit de kluiten gewassen golfwagen, maar heeft de ambitie om ons een blik op Citroëns toekomstvisie te gunnen.

Hobbywagen

Op serieproductie hoeft deze concept niet te rekenen, maar als idee voor een vrijetijdsvoertuig beschikt hij over enkele interessante gimmicks. Zo is hij er op voorzien om de uitrusting van golfers, surfers, tennisspelers of skiërs te vervoeren.

Met een lengte van 3,45 meter blijft de Citroën Lacoste compact. Hij is 1,80 meter breed en 1,52 meter hoog. Opmerkelijk, maar geen elektrische aandrijving voor deze concept. Hij is voorzien van een driecilinder benzine. En deze zou wel eens een echte voorbode van een nieuwe generatie motoren in de PSA-groep kunnen zijn. (red/SP-X)

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer