Salón de París 2010
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Concept car Citroën Lacoste

Concept car: Citroën Lacoste

Naar de golf

26.09.2010

Lacoste en Citroën hebben samen een concept ontwikkeld. Klaar voor het golfterrein, en te bewonderen op het Salon van Parijs.

Creativiteit, gecultiveerde verscheidenheid en optimisme. Citroën en kledingfabrikant Lacoste sparen de dure woorden niet om hun gezamenlijk initiatief te omschrijven. Hij lijkt op een uit de kluiten gewassen golfwagen, maar heeft de ambitie om ons een blik op Citroëns toekomstvisie te gunnen.

Hobbywagen

Gallerij: Concept car Citroën LacosteOp serieproductie hoeft deze concept niet te rekenen, maar als idee voor een vrijetijdsvoertuig beschikt hij over enkele interessante gimmicks. Zo is hij er op voorzien om de uitrusting van golfers, surfers, tennisspelers of skiërs te vervoeren.

Met een lengte van 3,45 meter blijft de Citroën Lacoste compact. Hij is 1,80 meter breed en 1,52 meter hoog. Opmerkelijk, maar geen elektrische aandrijving voor deze concept. Hij is voorzien van een driecilinder benzine. En deze zou wel eens een echte voorbode van een nieuwe generatie motoren in de PSA-groep kunnen zijn. (red/SP-X)

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.