Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Concept car Audi Allroad Shooting Brake

Concept car: Audi Allroad Shooting Brake

Hoe een SUV de TT wordt

15.01.2014

Audi bracht de Allroad Shooting Brake mee naar het Salon van Detroit. Laat u niet misleiden door zijn SUV-look, want dit is een eerste aanwijzing naar de nieuwe Audi TT.

4,20 meter lang is deze concept, die net na de vrijgave van het interieur van de nieuwe Audi TT in Las Vegas komt. Hij mag dan wel de naam en het uiterlijk van een compacte crossover dragen, de bovenkant toont vooral aan waar Audi met de nieuwe TT heen wil. De smalle koplampen zouden wel eens bij de nieuwe stijl van de TT kunnen horen, die we eind 2014 verwachten. Achteraan doen de lichten aan de huidige TT denken.

Gallerij: Concept car Audi Allroad Shooting BrakeNu, helemaal zonder reden is de crossover-vorm niet. Want onder de Q3 lijkt er nog plaats voor een Q1 in het gamma. Die is al bevestigd door de Audi-top, en hij zal niet in Vorst van de band lopen naast de A1, maar in Ingolstadt worden geproduceerd.

Hybride

Gallerij: Concept car Audi Allroad Shooting BrakeVoor deze showcar kiest Audi voor een hybride aandrijving, die samen 408 pk haalt. Er is een 292 krachtige 2.0 TFSI benzine, en een 54 pk sterke elektrische motor vooraan. Achteraan komt er nog een elektrische motor van 115 pk bij. De combinatie weegt verbazend genoeg slechts 1.600 kg, wat deze concept in 4,6 seconden aan 100 brengt. Hij komt 50 km ver op elektrisch vermogen alleen. Maar of hij al productietoekomst heeft, is onduidelijk. (mg)

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.