Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Zoute Grand Prix 2017

Bericht: Zoute Grand Prix 2017

Oud en nieuw welkom

02.10.2017

Dit weekend beleeft Knokke zijn drukste bezoekersweekend. De kustgemeente verwacht tot 200.000 bezoekers voor de Zoute Grand Prix, die oldtimers en moderne GT’s verenigt om het mooiste rijdende autosalon van België te vormen. Gratis toegankelijk bovendien.

Gallerij: Bericht Zoute Grand Prix 2017 Tussen 6 en 8 oktober maakt Knokke zich op voor een overrompeling. Niet alleen zijn er de 213 oldtimers (bouwjaar voor 1965) die de Zoute Rally betwisten op 6 en 7 oktober, niet alleen zijn er de 200 moderne GT’s die op 8 oktober de GT Tour rijden, maar tussenin zijn er tot 200.000 bezoekers die de gemeente van iets meer dan 33.000 inwoners inpalmen. Dat is Zoute Grand Prix in cijfers.

Oud

Gallerij: Bericht Zoute Grand Prix 2017 De Zoute Grand Prix is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een Belgisch topevenement. Geen enkele andere autogerelateerde manifestatie – op het autosalon na – kan meer bezoekers voorleggen. Dat heeft vooral te maken met het concept van Zoute GP, dat de hele kustplaats een weekend lang in het teken stelt van de auto. Wie komt, kan genieten van de oldtimerparade die twee dagen lang de Zeedijk inpalmt. Op vrijdag rijden de deelnemers van de oldtimerrally naar de Vlaamse Ardennen, op zaterdag naar Zeeland. Op vrijdag is er tussen 15 en 18 uur in de Graaf d’Ursellaan de snelheidsproef over 400 meter. Vanaf 16 uur worden de eerste oldtimers aan de start en finish op de Zeedijk verwacht ter hoogte van het Albertplein.

Nieuw

Gallerij: Bericht Zoute Grand Prix 2017 Zondag is er dan de GT Tour, met ook hier een snelheidssprint tussen 12.30 en 13.30 uur. Tussendoor kan je op de Zeedijk de stands bekijken van 19 luxemerken in de ‘Top Marques’ expo. Voor het eerst zijn ook Aston Martin, Alpine, Alpina, Lexus en Bugatti vertegenwoordigd, naast onder meer Ferrari, Tesla, Lamborghini, Bentley, Jaguar, BMW en Mercedes.

Meer info: www.zoutegrandprix.be

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.