Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Zoute GP

Bericht: Zoute GP

Klassieke schoonheden trekken naar zee

08.10.2015

Nog niets te doen dit weekend? Trek naar Knokke, waar de mooiste oldtimers van het land verzamelen voor de Zoute GP.

Je kan die oldtimers zowel in beweging zien tijdens de regelmatigheidsrally, als statisch op het golfterrein voor het concours.

Gallerij: Bericht Zoute GPDe Zoute Rally start al vrijdag vanaf 8 uur op het Albertplein aan de zeedijk. Om 15 uur start de kwartmijl in de Graaf d’Ursellaan in Heist. Zaterdag start de rally om 8.30 uur in Knokke, terwijl er zondag een GT-tour is vanaf 9.45 uur, met eveneens een kwartmijl om 11.45 uur. De concours d’élégance ziet de jury passeren op de golf, op zaterdag vanaf 12 uur. Een entreeticket kost 17 euro. Op de zeedijk kan je het hele weekend enkele topwagens tentoongesteld zien, waarbij de Audi R8 GT, op de Top Marques expo.

Politie-Porsche

Gallerij: Bericht Zoute GPJe kan ook van de gelegenheid gebruik maken om jouw oldtimergarage uit te breiden. Bonhams heeft tijdens de Zoute Sale enkele pareltjes in de aanbieding. We halen er bijvoorbeeld de Porsche Carrera GT uit 2005 uit. Het gaat om de auto die GPR aanpaste om mee te racen. Hij kreeg een pak aanpassingen en Marc Duez ontwikkelde deze Carrera GT. Al heeft hij uiteindelijk geen enkele race gereden. Wel is dit de enige Carrera GT die echt voor autosport werd aangepast. Bonhams hoopt dat hij tot 950.000 euro kan halen.

Gallerij: Bericht Zoute GPOf je kan opteren voor een originele Porsche 911 van de Nederlandse rijkspolitie (tot 145.000 euro verwacht), of een BMW M1 (tot 650.000 euro), of de Mazda Cosmo Sport uit 1970 (tot 100.000 euro), bekend uit Robbedoes. Keuze genoeg dus.

De veiling begint vrijdag om 18 uur.

Meer info over het programma vind je op www.zoutegrandprix.be

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.